Proiecte
Lansarea BringMeBack în România
scris pe 20.11.2012
Lansarea BringMeBack în România
BringMeBack.ro - Biroul virtual de obiecte pierdute Lansarea în România a serviciului BringMeBack - un serviciu prin care obiectele supuse riscului de pierdere pot fi protejate, prin inscripţionarea cu coduri unice şi înregistrarea lor într-o bază de date online. Persoana care a găsit un astfel de obiect poate accesa site-ul www.bringmeback.ro, unde, prin introducerea codului, poate returna obiectul pierzătorului şi poate încasa recompensa stabilită de către proprietar.
Lansarea proiectului Harta Punctelor Negre din România
scris pe 28.03.2012
Lansarea proiectului Harta Punctelor Negre din România
Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcția Rutieră, împreună cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. a demarat, în 28.03.2012, un program naţional de creştere a siguranţei rutiere pe drumurile din România. Programul constă în semnalizarea zonelor cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, denumite puncte negre. Astfel, Punctul negru reprezintă un sector de drum cu lungimea de maximum 1 kilometru, pe care, într-o perioadă de 5 ani consecutivi, s-au înregistrat minimum 10 accidente grave de circulaţie, soldate cu cel puţin 10 persoane decedate sau rănite grav.
Crosul Iepuraşilor Verzi
scris pe 17.04.2011
Crosul Iepuraşilor Verzi
Crosul Iepurașilor Verzi a fost un eveniment excentric, care a urmărit să atragă atenția asupra importanței colectării selective a becurilor economice și tuburilor fluorescente arse.Participarea a fost deschisă tuturor celor care au dorit să transmită un mesaj de mediu publicului. Gazdele evenimentului au fost Omuleţii Verzi şi Iepuraşul Becănilă. Evenimentul a fost organizat de Recolamp în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile.
Lansarea Mobileye în România
scris pe 31.03.2011
Lansarea Mobileye în România
Lansarea în România a sistemului de prevenire a accidentelor Mobileye a avut loc în cadrul conferinţei de presă „Şoselele României: victime, daune, traume înregistrate în 2010", organizată împreună cu Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie (AVAC)
Mos Eco Zurliu
scris pe 26.11.2010
Mos Eco Zurliu
Campania "Moş Eco Zurliu" s-a desfăşurat pe o perioadă de două săptămâni, din 26 noiembrie până în 06 decembrie 2010, în Baneasa Shopping City. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Recolamp, cu sprijinul Ministerului Mediului şi Pădurilor şi are ca obiectiv principal conştientizarea şi implicarea cetăţenilor de toate vârstele în activităţi de protejare a mediului înconjurător, prin reciclare şi colectare a deşeurilor.
Gala Sporturilor Nautice 2010
scris pe 10.10.2010
Gala Sporturilor Nautice 2010
Gloriile sporturilor pe apă din România vor concura duminică, 10 octombrie 2010, pe lacul Herăstrău, în faţa a mii de bucureşteni, în cadrul "Galei Sporturilor Nautice". Evenimentul, organizat de Dialogica PR împreună cu Federaţiile de Kaiac-Canoe şi Canotaj, îşi propune să aducă în faţa publicului larg campioni de renume într-un concurs demonstrativ de profil. Atât cursa cât şi festivitatea de premiere vor avea loc în parcul Herăstrău, în zona Debarcaderului Central (Pavilionul H).